Välj celibat eller brinn för evigt i helvetet

Det eviga lidandet innan celibat

Utan gud och utan celibat blir du ett löv i vinden

Ett löv som söker sig till att fångas i ett nät av en kvinnas ego

Din brist på gud gör alla kvinnor till djävulen 

Deras enda syfte blir att tortera dig tills du hittar gud

Celibatet är nyckeln till din maskulina energi och till gud

Den som har gud går på helig mark 

På helig mark vågar inget ego beträda

Utan helig mark kan du aldrig möta gudomlig feminin energi

 

Bakgrund:

För en tid sedan genomförde jag ett heligt celibat. Med heligt menar jag att jag gav ett löfte till Gud, universum och mig själv att avstå från allt som är sex under 30 dagar.  Det var under den perioden jag tog bort min Instagram, som en del i att kunna hedra celibatet. 

Insikterna från celibatet är många. Spirituellt är celibat det mest kraftfulla jag upplevt. Ska försöka dela lite av mina insikter och även ge lite råd till de som känner sig lockade att genomföra ett celibat. 

 

Blogginläggets utformning:

Nyligen pratade jag med en deprimerad vän. Mycket av hans lidande är kopplat till just kvinnor eller avsaknaden av dem. Han vill ha en kvinna och om han bara fick det så skulle han vara lycklig. Detta är en attraktiv man som inte har problem att ”få” tjejer men ändå är han olycklig. Om han bara kunde få rätt kvinna som fyller det där hålet i hans själ, tänker han. Vilket såklart är psykostänk.

Utformar inlägget som ett svar till honom. Tror det är ett format som kan tilltala många av mina läsare, både de som är i en relation eller är singlar.

Försöker sammanfatta varför svaret han söker inte ligger i att träffa fler kvinnor, utan att det ligger i celibat:

Att leva i celibat är nyckeln till din maskulinitet.

Om du är ateist börja på rad tre. Om du är ”feminist” sluta läs.

Manligt lidande idag kommer från avsaknad av Gud.

Avsaknad av Gud leder till avsaknad av syfte.

Avsaknad av syfte leder till sökande.

Sökande leder till att du går till en kvinna och förväntar dig att hon ska göra dig hel.

Hennes naturliga roll är inte att göra dig hel och din naturliga roll är inte att söka svaren i henne.

De onaturliga rollerna inom relationen skapar lidande för er båda.

 

Med Gud i hjärtat kommer du belönas med dina drömmars kvinna.

Hon kommer älska dig av alla rätt anledningar. 

Du kommer stå för något och hon kommer älska det.

Hon kommer finnas där och hjälpa dig leva ditt syfte och uppnå alla dina mål.

 

Till skillnad från att öppna dörren för en demon, som dras till mannen som saknar grund

för hon vet att honom kan hon plåga i all oändlighet

eftersom du saknar styrkan att lämna.

Var med Gud och få allt du inte visste att du ville ha 

eller välj helvetet och bli plågad för resten av ditt liv av den demonkvinna som du själv skapar.

 

Det jag inte förstod innan jag genomförde mitt celibat var i vilken extrem utsträckning jag sexualiserar kvinnor. Det är inte ett aktivt val utan snarare en autopilot som ligger och kör i bakgrunden. Det jag inte heller förstod var priset man betalar, eller den mentala/spirituella processorkraften som det kostar att ha den processen konstant igång.

Innan du levt i celibat är alla kvinnor sex. Utan att ha levt i celibat kommer du aldrig kunna se skillnad på en helig kvinna som kommer uppfylla alla dina drömmar eller en demon eftersom du ser allt som sex. De är samma för dig.

Genom ett celibat dödar du allt som är sex för ett högre syfte. Om du inte ännu har gjort det eller klarar att göra det är du ännu inte redo för en genuin relation.

Bara när du offrat förstår du vad det är du ger när du väljer en kvinna. När du förstår vad du ger kommer du enbart kunna ge till en värdig mottagare. På så sätt blir du fri från ditt lidande. Kvinnorna som lockat med sina rumpbilder på instagram eller selfiestories med precis perfekt mäng cleveage förlorar sin dragningskraft när du förstår att det är en portal till helvetet. Du blir immun mot demoner.

Det ska understrykas att de inte är demoner av fri vilja. Det är bara hur lidande, ensamhet och trauman tar sig i uttryck hos kvinnor just nu. Om man bara få lite mer likes och lite mer dm-slides så kommer kanske deras smärta att försvinna. De lider, precis som du gör. 

Att du väljer att vara en del i det är att förstärka båda eras lidanden.

Du måste hitta styrkan att transcendera detta självskadebeteende. 

Hur gör man då för att genomföra ett celibat? Själv genomförde jag det genom att gå från tanke till handling omedelbart. Jag avgav ett löfte till Gud, universum och allt som är heligt att från och med nu lever jag i celibat – och så fick jag reda ut resten sen. Jag eliminerade några uppenbara riskfaktorer så som Instagram och därefter stod jag mitt kast. 

Upplevelsen var omskakande. Bara att gå ut på gatan var mind blown av hur konstigt det kändes. Direkt tvingades man bli smärtsamt medveten om hur man instinktivt och impulsivt spanar in och i förlängningen sökte/bedömde möjligheter till samlag på ett väldigt primitivt sätt för i princip varje kvinna man möter. Alla dessa impulser behöver du släppa taget om. Alla män gör detta. Vissa är mer medvetna om det, andra mindre och vissa ljuger för sig själva. 

En annan anmärkningsvärd sak var hur extremt mycket prövningar som uppstod från dag ett av celibat. Aldrig har kvinnor varit så intresserade och agressiva i sina förförelsemetoder. Livet blev orimligt likt en film. Insikten genom stora mängder prövande situationer blev att man kan inte kontrollera impulser, bara hur man hanterar dem. Får du en rumpa i ansiktet på gymmet, om någon ger skamliga för slag eller om någon råkar välja att visa sin nakna kropp för dig kommer du reagera. Men du kan välja hur du agerar efter impulsen. Det måste inte kontrollera dig, ta ditt fokus eller din verklighet. Det går att släppa taget.

För att ge lite av en roadmap så är detta några nivåer jag upplevde från under mina 30 dagar. Jag har efter dessa 30 dagar åter valt celibat under mindre strukturerade former och kan känna igen nivåerna ibland på intradagsbasis. Kanske kan det avdramatisera processen för några.

Nivåer av celibat och perks som kommer på köpet

Första nivån: Att resonera med celibat 

Kännetecknas av: ifrågasättande och sannolikt visst självförakt från ditt egna beteende när du börjar inse i vilken enorm utsträckning du sexualiserar kvinnor.  Förmågan att se hur andra män saknar celibat och hur patetiskt det är när de har ett beteende utan mening. Du slutar titta på porr och instagram-demontjejer. Du börjar ändra ditt (ganska patetiska) sökande beteende i verkliga livet. Exempel på beteenden som upphör: du slutar byta övning på gymmet bara för att hamna brevid tjejen du tycker är snygg, du slutar gå till fikarummet för du vet att din kontorscrush är där, du slutar slida in i DMs.

Andra nivån: Att välja celibat 

Celibatet är inledningsvis forcat, vanligt med impulser som man brottas med. Tydlig självinsikt i att man sexualiserar varje interaktion med kvinnor. Känslor av uppgivenhet och självförakt då man ser bristerna i sig själv som man tidigare såg i andra och på närmare håll. Ökat fokus på grund av rent sinne. Fler insikter generellt pga ökad närhet till gud.

Tredje nivån: Att vara celibat 

Du börjar möta dina svagheter med kärlek vilket leder till att impulser kopplat till sex löses upp/försvinner. Dörren till att ta in helig skönhet öppnar sig. Du börjar upptäcka ”superkrafter” i dig själv genom: ökat fokus, fullständig uppmärksamhet och känsla för att ta in hur andra mår. Utrymme och ro i själen uppstår vilket resulterar i clear thinking generellt. Sant förlåtande mot sig själv för sitt tidigare äckliga beteende. Automatisk purge av destruktiva relationer till kvinnor och även män som saknar gud i hjärtat. Demoner/demoniskt beteende syns tydligare i både kvinnor och män. Det blir naturligt och inte en uppoffring att ta avstånd.

Är du svag och behöver lite hjälp att närma dig det första steget, att kunna resonera med celibat? Här är en liten detoxmanual.

Förberedande detox innan du hittar kraften att välja celibat:

  • Titta aldrig mer på porr. Förstärk genom att lova dig själv, universum och allt du håller kärt att du behöver erkänna in public varje gång du tittar på porr och exemplifiera genom att lägga ut på instagram vilken porr du tittat på.
  • Gör en slut(det engelska ordet) cleanse på dina sociala medier. Avfölj varje demon och rensa din AI genom att öppna din explore feed och trycka på ”Visa mindre av” på varje bild med minsta sexuell anspelning.
  • Prata inte med kvinnor som inte är din syster eller mor. (Har du en kvinnlig vän som du anser vara som din syster go ahead, håll kontakten)
  • Berätta för demoner att du kommer sluta prata med dem en period.
  • För den riktigt svaga: Blocka varje kvinna som du saknar själslig relation med. Om du saknar själslig relation så pratar du bara med henne i förhoppning om att få ta del av sex.
  • Sluta titta på rumpor, bröst, läppar etc.
  • Förlåt dig själv för tidigare svagheter, utan självförlåtelse kan du aldrig utvecklas

Om du genomför dessa steg kommer du sannolikt kunna välja heligt celibat i närtid. Lyckas du är du välkommen in i paradiset. Om inte väntar ett liv fullt av lidande.

Lycka till!

Tillägg; Genomför du celibat som en challange och inte som en helig practice kan du lika gärna skippa det och runka till porr varje dag. Utan heligheten – inga insikter. MVH

 

 

En reaktion på “Välj celibat eller brinn för evigt i helvetet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *