Hur du blir oemotståndlig för kvinnor och vad jag önskar att jag förstod när jag var ca 20-25 år gammal

Jag gör ibland memes om att mina följare är incels men faktum är att 50% av mina följare är unga män och jag får många DMs från unga men med frågor om how to talk to girls och diverse frågor kring hur man utvecklar sin person i syfte att bli mer parningsbar. Därför tänker jag att det är dags att dela lite tankar som jag hade velat höra när jag var som mest spirituellt vilsen kring relationer och attraktion (vilket också råkade sammanfalla med att jag var som mest promiskuös).

Först och främst – kommer använda greppet män/kvinnor i denna texten men mycket är sanningar som gäller bortom könsgränser, normer och även utanför den givna kontexten. Mycket anser jag gälla i vänskap- likväl som romantiska relationer samt i yrkessituationer och så vidare.

Sanningen som får alla kvinnor att älska dig utan avvikelser: Äg din verklighet och öppna dig själv för Gud.

Ett grundproblem i attraktion är bristande connection/närvaro i sin egen verklighet alternativt genomgående avsaknad av en egen verklighet. Att vara attraktiv är att vara grundad i sin egen verklighet, vad du står för och inte samt leva efter din egen grund. Detta är en av nyckelkomponenterna i vad som uppfattas som din maskulinitet och förutsatt att du attraheras av feminin energi.

Att äga sin verklighet är att stå för något. Detta är ganska common knowledge men när det förmedlas i självhjälpslitteratur så förvanskas buskapet (eftersom merparten av folk som är upphovsmän till självhjälpslitteratur saknar gud och skriver för att sälja en bok eller kurs). En helig sanning att du måste vara grundad i vad du står för tenderar att på ett smutsigt sätt kokas ner till något i stil med ”Hitta på olika regler och definiera vem du är samt exponera det för världen så kommer kvinnor att älska dig”.

Detta är uppenbar dårskap. Att definiera en statisk värdegrund baserat på din verklighetsbild i ett visst nu och sen försvara den är psykotiskt och ologiskt beteende. Att du skulle besitta alla svaren i någon given situation är helt omöjligt och därmed kan du inte heller ha en statisk grund att stå på. I detta fallet blir det dubbelpsykos om du dels har skapat ett psykfallssystem av regler och sen dessutom anstränger dig för att externalisera din psykos på din omgivning. Ska man vara störd är det bättre att man håller det för sig själv så man kan undvika att psykiskt misshandla sin omgivning. MVH!

Om du däremot öppnar dig för (triggerwarning) Gud får du helt plötsligt obegränsad tillgång till alla svar du söker. Förstår att du som läser detta blir lite triggad av ett sånt statement och kanske överväger att sluta läsa men bare with me. Det här med att öppna sig för Gud är komplext och inget man bara gör men jag har skrivit lite om steg att vidta som jag upplever hjälper när man avser öppna sin själ för Gud i detta inlägg (klicka här för att läsa). Läs detta inlägg först om du inte gjort det innan. För att underlätta vidare i texten så kan man byta ut Gud mot att du är i kontakt med din intuition, även om detta i förlängningen bara är ett resultat av att du är med Gud.

Nåväl: det jag menar händer när du är i kontakt med din intuition är att svaren kommer till dig. Det blir mer uppenbart vad som är rätt och fel i varje given situation. Du ser bakomliggande orsaker till handlingar och att agera utifrån vad som är rätt blir en självklarhet. När man känner sig vilsen med tjejer är det inte ovanligt att man vänder sig till att studera attraktions-teori eller pickup-kultur. I många fall tror jag pick up artist-kulturen är ett resultat av att någon varit i närheten av någon som har Gud i sitt liv och sen skapat ett ogudaktigt demoniskt derivat av det han lyckats uppfatta.

Exempel: Shit-tests. Det är obligatoriskt om du frågar en pick up artist att hela tiden scanna varje interaktion för ett shit-test så du kan skjuta ner det och därmed vinna respekt från det motsatta könet. För den som ej känner till shit tests så är det ett begrepp inom attraktionsteori som innebär saker kvinnor säger till en uppvaktare för att testa din verklighet och i förlängningen se om du är en värdig partner.

Enligt teorin kan du ”klara” eller ”misslyckas” detta test. Det skulle kunna vara som att säga ”du är inte min typ” och se hur du reagerar. Därför måste du vara på din vakt och redo att agera på RÄTT sätt enligt attraktionsteori. Förutsatt att du svarar rätt och fortsätter göra rätt saker så kommer du slutligen få idka samlag med the woman of your dreams.

Även om det är bevisat att den typen av agerande fungerar så reducerar du din heliga själ till att bli en algoritm som kör ett ”If this then that”-skript. Väldigt oheligt. Låt oss istället föreställa oss att du är med Gud. En del i att vara med Gud innebär att du har ett högre syfte och din verklighet definieras inte av huruvida du är en kvinnas typ eller inte, så uttalandet kommer ej ha impact på din sinnesstämning.

Dessutom, om du är med Gud, kommer du ha släppt taget om tron att man som människa vet något om något. Att baserat på sin korta livstid/urval av upplevelser tro att man vet vad ens typ är när universum är oändligt och därmed finns det oändliga mängder upplevelser är ju uppenbar galenskap. Hon har ju verkligen ingen aning om vad hennes typ är, mer än om det är definierat på psykotiska regler som vi diskuterade ovan. I en situation när hon exponerar ett sådant påstående för dig kommer det att framstå som något roligt och locka till skratt från dig. Något som, lustigt nog, enligt ovan attraktionsteori är ”rätt” svar på hennes shit test.

Hoppas ni läste allt det där och förstod skillnaden mellan att vara med Gud och få svaren naturlgt versus att försöka abstrahera helig närvaro till ett oheligt skript.

När du öppnar dig för Gud kommer du också tydligare se skillnad på bakomliggande orsaker i interaktioner. Detta hjälper dig undvika demoner.

Exempel på demonbeteenden som kommer synas tydligare är: Har du någonsin varit intresserad av någon som besvarar dina närmanden men det ”händer” aldrig någonting? Ni kanske chattar mycket och intresset finns men det eskalerar aldrig över i något starkt och äkta? Spoiler alert: du är bara ved i hennes självbekräftelseugn. Självbekräftelse är en demon som jag upplever blivit vanligare iom sociala medier.

I praktiken blir det att du delar upp din närvaro över flera konversationer som feedar ditt behov av bekräftelse. Undermedvetet eller medvetet vet hon dock att det är nödvändigt att aldrig överinvestera i en interaktion för i förlängningen innebär det sannolikt någon typ av exlusivitet och då kommer du bli av med flera källor till bekräftelse aka alla dudes som är i din DM/skriver till dig hur fin du är på tinder. Därför kommer du aldrig komma vidare från en viss nivå av engagemang. Om hon älskar att chatta och hatar att träffas = överväg om du har att göra med en demon.

En annan orsak till att du upplever intresset men att det inte slår över i en explosion av närvaro och attraktion kan vara att hon helt enkelt är ett skript. Med att hon är ett skript menar jag att hon bara är en funktion av social programmering och styrs av ett regelverk som är ett hopkok av olika stimulin genom hennes liv. Hur en relation ska se ut kanske är definierat av Sex and the City kombinerat med 50 shades of grey, med lite strössel från Cosmopolitans relationsråd.

Att lyckas i livet brukar folk som är skript ha en väldigt tydlig bild av vad det innebär (ex göra karriär, skaffa en viss typ av man och barn, köpa ett hus) men när du gräver lite djupare genom frågor som ”varför” mynnar det ut i att det bara är olika illusioner av lycka som man snappat upp med sitt skript genom livet. Skriptade människor har alltid en åsikt om allting, helt utan att egentligen veta varför.

Med hög sannolikhet har du som läser detta själv en varierande grad skript som styr dig. Skriptet i dig skapas av vår omgivning och förstärks i avsaknad av Gud. En av de stora problemen av att vara ett skript är att du aldrig är närvarande. Du äger inte din egen verklighet, och du står inte för någonting. När du inte har Gud, och därmed inte har någonting som är heligt i ditt liv kan du inte heller ha fungerande relationer.

Detta eftersom din relation till kvinnan i ditt liv är helig, och saknar du helighet är du körd innan du ens har börjat. Avsaknaden av helighet är också orsaken till varför det långsiktigt är så vanligt med otrohet i Sverige och varför folk behandlar sin partner som skit samt ser sin partner mer som en funktion eller ett verktyg istället för en helig närvaro att älska och värdera. Så spoiler alert: om du träffar en kvinna som inte har gud kommer hon förr eller senare vara otrogen (i någon utsträckning).

Sammanfattningsvis: Var öppen för och var med Gud. Träffa kvinnor som också är öppna för och är med Gud. På så sätt kan du leva ditt liv happily ever after.

Är medveten om att detta är svåra frågor och jag skriver inte så tydligt alltid. Men om du kände något när du läste texten men tyckte den var otydlig och du vill fråga något tycker jag du bör skriva ett DM med eftertänksamma frågor så svarar jag. Instagram är enklast @lifeofsharkweek .

Carpe Diem

 

En reaktion på “Hur du blir oemotståndlig för kvinnor och vad jag önskar att jag förstod när jag var ca 20-25 år gammal”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *