Backtrading-söndagsanalys

Nu är det egentligen måndag och marknaden är öppen men ”jag skrev ju denna analysen i söndags kväll”. Nåväl. Håller det kort eftersom marknaden handlas as we speak. Förra veckan var såsig, hängig och brun. Sås föder sås som man brukar säga. Kanske är det så att det ur askan i elden kan träda upp en liten bullmarknad nu, för att balansera pris lite om inte annat. Vi handlas rätt generöst under ”värde” för året och kanske kanske kan få en studs upp under vekan. Då siktar vi främst in oss på test av 12k.

Om studsen skiter sig så är det undergången som står för dörren. Detta innebär antingen en konsolidering (undergång av glädje för de flesta traders) eller total börskrasch. Men kommer inte ens skriva om det för då är det bara att vara kort ner till 1066 i OMX. Med det sagt välkomnar jag med glädje @expertdirekt tillbaka från sitt livs äventyr och nu återstår det att se om gamla takter sitter i eller om botten är satt i index.

 

Denna bilden väljer jag för att ni ska se TRENDEN och Trenden i trenden kortsiktigt. Den är ju NER. Som ni ser. Men börsen går ju alltid upp över tid, har jag läst på DI-digital, så någonstans borde det ju vända, eller? (On a serious note – 12400 kan också vara intressant om vi får riktig hausse).

MVH

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *