Fotbollsmässigt i ett annat läge

Nu har marknaden handlats ner till nivåerna vi diskuterade på nedsidan. Här är det precis i linje med tidigare analyser viktigt att vi hittar kraft från köpare om det ska bli någon fortsatt uppgång. Om vi inte ser köpare här är det sannolikt att marknaden referar till betydligt lägre priser som värde. Det viktiga kommande preiod är mao att inte överinvestera i ett visst utfall utan att vänta in marknaden för att se vad man faktiskt avser göra samt kombinera med att leta optimal risk reward.

En lämplig nivå för omslag lång kan vara runt 11993. Acceptans av pris under det hade jag ansett vara potentiall säljsignal på längre sikt.

 

 

Eurusd också i ett lite knepigt läge. Refererar vi till värde från 2015 eller från mitten av 2017? Baserat på vad som stämmer är vi antingen bara i början på rotationen ner alternativt har vi ett otroligt köpläge framför oss. Samtidigt hade det varit rimligt om vi går ner och stämmer av runt 1,1425 för potentiell uppstuds. Jag tycker inte RR är övertygande just nu på något håll i eursud om jag ska vara ärlig.

 

Detta inser jag inte är den roligaste söndagsanalysen men det är svårt att spekulera i vad kommande utfall blir denna vecka. Mitt fokus är på att vara vaksam och redo att agera när marknaden spelar ut sina kort. Risk Reward kommer vara nyckeln till framgång.

Hoppas trots tunn analys att den är till nytta för någon.

 

CARPE DIEM

En reaktion på “Fotbollsmässigt i ett annat läge”

  1. Tack, är lite nervös nu. Även om oktober är stor volla. Om två veckor börjar jänke rapporterna och mer klarhet. Men som det kan svänga tills dess😣.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *