Lördagskrypto

Jag är ju ingen sån där teknisk bananalytiker men tycker det är läge att flagga för att Bitcoin börjar se levande ut igen. Trots diverse läskiga ras har denna blufftillgång stäkts på ett intressant sätt. Kollar man dagsgrafen såär det kanske inte grafmässig viagra men om man bryter ner det i femtonminutersgrafen (andra bilden) kan man se något mer spännande.

Nämligen gradvis acceptans. Samt en drift of death. Det är i min bok inte galenskap att börja överväga trendhandel lång i kryptos, shitcoins bitcoins vahastucoins om det är så att vi tar ut och ACCEPTERAR PRIS runt tidigare highs, något vi i princip redan börjat göra. Blir mycket spännande.

 

Alternativt roterar vi ner och ser 3k. Det hade också varit soft. Men jag är en obotlig optimist så vill se en rejäl bullmarknad fram till jul i detta pyramidspel till tillgång och kan bli så att jag själv börjar köpa eventuella dippar framöver.

Hoppas ni har en bra helg so far och carpe diem.

2 reaktioner på ”Lördagskrypto”

  1. Hej, Kanske en onödig fråga till dig men vill du dela med dig av dina färginställningar till din tradingview? tyckte den va riktigt fin för ögat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *