Våga

Merparten av ni som läser detta är ett gäng mesar. Det vet jag för så ser fördelningen ut. Ni låter er själva stå ivägen för er vilja att bli X(i detta fallet antagligen en Trader). Det är härmed dags att ni skärper er och börjar våga. 

Jag får nästan dagligen meddelanden från folk som skriver en eller flera A4-sidor med tankar om sin relation till trading och det är inte helt ovanligt att allt bara är en rad ursäkter/orsaker till att de inte vågar. 

Inte vågar riskera pengar, sätta in på kontot och ta första traden. För man kan förlora dem. Jo tack. Välkommen till det riktiga livet. Du kan också förlora din själ genom passivitet. Men det inser man inte om man sitter fast i en bur av att inte våga.

Folk som inte vågar ta steget att lita på sig själva. ”Jag är inte smart nog att göra det ni gör”. Det är också årets största idiottanke. Jag är personligen inte på något sätt smart i traditionella mått mätt. Och utan att klanka ner på några kollegor så finns det andra traders som tjänar äckligt mycket pengar utan att vara några genier. IQ och skolbetyg samt andra samhällsmått på vem som är duktig försvinner ut ut fönstret i samma stund öppningsklockan ringer. Att vara en Trader är att leva utanför samhället per definition så sluta mät dig själv med deras måttstock. 

Folk som sprungit på motstånd. ”Jag har förlorat pengar så vågar inte mig på trading men jag vill verkligen”. Vet inte ens om jag ska kommentera det mindsettet men grattis du sköt dig själv precis i huvudet vad gäller all typ av självutveckling. Få saker gör mig upprörd men folk som förstör sig själva genom att spela destruktiva mind games med sig själv really grinds my gears. Analysera, förbättra och försök igen. Detta gäller alla aspekter i ditt liv för har du det i tradingen så sitter antagligen den där ebolasmittade cancerbölden på fler aspekter av ditt mindset. Säger det med en meme: 

Våga möta dig själv, våga ifrågasätta dig och våga växa som person. Våga låt saker hända. Våga möta andra som är bättre än du. Våga lyssna in. Våga ta en rekordtorsk. Och framför allt våga låta dina vinnare rida till tjeen större än du någonsin kunnat drömma om. Allt ligger hos dig. Våga!

2 reaktioner på ”Våga”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *