Bara en graf

Dagens söndagsanalys blir bara en graf. Detta på grund av att ibland måste man skala bort för att inte bli förvirrad. Poängen jag vill göra är att det är SKARPT LÄGE I VÄRLDSINDEX!

Det skulle kunna vara så att vi närmar oss någon slags botten här. Det hade varit rimligt på alla sätt och vis. Det innebär inte att man ska kasta sig på köpknappen på måndag men man ska ha det i åtanke. Det har fungerat att korta varje uppstuds den senaste tiden men snart kan det vara slut på det.

Om det skulle vara så att man får se tecken på omslag härifrån har vi goda möjligheter till rotation upp mot inledningsvis 12450. Ser vi penetration där blir det 12531. Lyckas vi även penetrera denna nivå så är det en potential till bull fucking kastrull-marknad. ATH och rubbet. Men då ska vi peta igenom 12997. Det är vårt slag vid Normandie, där allt potentiellt kommer avgöras. VIKTIGT att tänka in i framtiden och visualisera. Det är bara då man kan fånga de större rörelserna.

Nu har vi detta i åtanke men får också lyfta frågan för oss själva, vad händer om vi bryter igenom nu? Då är det tyvärr slut för evigt. Marknaden kommer gå i konkurs. Kanske. Skämt åsido så innebär ett brott ner för många potentiella scenarion för att jag ska kunna skriva ut det här på bloggen så om det inträffar tar vi en ny analys för det.

Kom också ihåg att läsa detta blogginlägg kring vändningar i marknaden, det kan komma att bli högst relevant närmaste dagarna.

 

Hoppas ni får en fantastisk söndag, en glimrande start på veckan och carpe diem!

2 reaktioner på ”Bara en graf”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *