Zooma ut

Nu är det återigen söndag och dags att se över världsmarknadernas puls inför veckan. Något jag vill framhäva är att analyserna kommer bli mer kortfattade här på bloggen då jag lägger min tid på att skriva ut dem dagligen och mer djupågende direkt i Sharkpoolen. För att ansöka till den pågående testpiloten kontaktar man mig.

Nåväl:

Fredagen bjöd på rörelsen ner som vi letat efter hela veckan. Nu testar vi på riktigt nivåer som är avgörande för framtiden. Det som återstår att se är om detta är den stora bluffen eller inte. Det vill säga: kommer det ett lättnadsrally denna/nästa vecka eller är det slut?

Vad gäller tysken så ser vi att vi stödjer på en viktig nivå volymmässigt. Bryter vi den är det rimligt att minst stänga gapet på nedsidan på 12071. Därefter får vi se över situationen på nytt. Alternativet är lättnadsrally och fortsatt bullmarknad. Det jag kommer utgå från är en minskad volatilitet närmaste tiden och konsolideringar, innan vi får en riktig rörelse. Inte för att det måste bli så men mer för att bespara mig själv psykiskt lidande och att minimera möjligheten till förluster. Blir det stor volla kommer intjäningen ändå. Ett psykologiskt tips.

Vad som är intressant är att vi har ingenting att stödja oss mot vad gäler euron som totaltappat det mot dollarn. Där finns också stora möjligheter till relief rally, även om det förefaller mer osannolikt för varje dag som går. Trenden är ENORMT stark och det uppstår inte ens tillstymmelse till rekyl. Ska mycket till innan jag börjar göra något annat än korta, än mindre långa den.

 

Spännande. Kommande veckor kommer bli roliga att se!

Carpe diem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *