Vad är Sharkpoolen?

Nu är testpiloten live för Sharkpool. Detta är en plats där jag postar mina tankar kring marknaden och delar med mig hur jag ser på det praktiska inom trading exempelvis setups, trade och money management. Dagligen får ni ta del av min analys av de marknader jag handlar. Därtill samlar jag era frågor, funderingar och identifierar era behov av utvecklingsområden. Löpande kommer det baserat på era behov komma upp webinarier där jag eller någon jag tycker är kompetent inom ämnet delar med sig av sin kunskap. Det kommer inte bli någon coaching men ni kommer ha en möjlighet att på ett smidigare sätt nå mig och jag kommer ha bättre möljligheter att hjälpa varje medlem.

Sammanfattningsvis är det ett sätt att få direkt insyn i allt vad det innebär att vara en heltidstrader. Ni kommer få en gräddfil in i index och valuta-tradingvärlden. Det är också en möjlighet att få bättre direktkontakt med mig och andra duktiga traders. För att ansöka kontaktar ni mig på epost: contactthesharkweek at gmail punkt com, via DM på Twitter eller DM på Instagram.

Om du har ansökt i första rundan (innan testpiloten satte igång) så kommer jag kontakta dig när testpiloten är klar. Är man het på gröten och vill vara med i detta beta-stadie så kan man kontakta mig igen.

Carpe diem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *