Soligt med inslag av moln

Man ska inte göra det så svårt för sig. Att vara lång tills man ska vara kort har varit bra sedan stödet 12530 som vi pratade om. Nu börjar det här med att vara lång börjar bli mindre intressant ju närmare 12770 vi närmar oss. Kanske kan man där i krokarna unna sig att leta omslag och om så är fallet korta.

Men som vi också pratat mycket om handlar det mycket om HUR och inte var vi hamnar. Därför poängteringen att börja leta omslag. Har man skickligheten mentalt och tradingmässigt att vara lång fram tills dess så ska man nog vara det för bryter vi igenom kommer det bli total finanas på uppsidan.

 

Men för den som inte är en topp tier trader mentalt och handelsmässigt kan det vara dags att börja öppna sig för en vändning. Samma gäller i eurusd. Jag ritade denna bild och resonemanget bakom ritningarna (som är mer komplext än vad man kanske tror bara av att se bilden) får man som medlem i Sharkpoolen. Ansök om testpilotmedlemskap genom min mail, twitter-DM eller instagram. Där delar jag med mig om mer direkta tankar kring vad som händer i marknaden intradag.

 

Carpe diem.

 

 

2 reaktioner på ”Soligt med inslag av moln”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *