Marknaden kallar

Har unnat mig några dagars ledighet i San Sebastian. Rekommenderas starkt. Samtliga restauranger har bjudit på någon typ av smak jag inte upplevt innan. Väldigt bra. Bäst var som lunch Rekondo (Tack till Discotrader för rek) och för middag Akelarre.

Nu är det återigen dags för söndagsanalys. Senast pratade vi om en rotation ner. Den har vi fått nu. Balansen är uppnådd. Eftersom vi nu handlas vid någon slags mittpunkt är det svårt att dra större slutsatser eller hitta en schysst risk reward och vet ni vad? Det är helt okej för handel handlar också mycket om att förstå när man ska handla och inte. Men låt oss ändå granska senaste tidens distribution.

Det vi kan se är att vi hittade någon typa av balans runt 12600 precis som jag spekulativt twittrade ut under veckan. Vad vi kan se är just nu att volymområdet med vpoc 12530 agerar stöd och så länge det stödet är intakt tycker jag man kan vara avvaktande/bullish. Men som sagt. Här är det dumt att smaska på eftersom vi är mitt i ett värdeområde och i vad som skulle kunna bli en ny range. Så ta det piano är min syn.

Sen har vi euron. Blev faktiskt lite förvånad när jag i smyg drog en börslina på toaletten (börslina = man går in för att snabbt kolla marknaden på telefonen) och såg att euron brutit ner kraftigt. Detta sätter oss i en spännande sits eftersom index redan visat svaghet.

Först och främst får vi konstatera att de gamla sambandet stark dollar starkt index inte faktiskt är pålitligt någonsin. Men i de större rörelserna och rotationerna upplever jag att det är något man brukar kunna ha i åtanke. Så det gäller att skilja på att spekulera i vad som kommer hända och hur det faktiskt händer.

Det var det imorgon smäller det med en ny måndag och nya möjligheter att ta alla pengar i marknaden. Ta hand om er och hopppas ni får en fin söndagkväll.

VVF och CARPE DIEM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *