Söndagsanalysen fast på en lördag

Eftersom jag är bortrest imorgon gör jag min söndagsanalys nu ikväll. Och eftersom det är lördag kl 20 så kommer jag inte lägga tid på att skriva något blogginlägg om vad som är på gång i marknaden utan lägger bara upp lite grafer så kan ni titta på dem och om ni förstår så förstår ni. Det jag kan säga om daxen är att detta är en väldigt rimlig nivå att toppa ur på, vilket innebär att vi sannolikt inte kommer göra det ännu. Hehe. Ni förstår. Men om säljarna är dominanta på måndag så ska man nog unna sig att vara kort. Och jag hade faktiskt kunnat tänka mig att köpa på mig lite eurusd om det visas någon styrka där också. Men allt kommer bero på VAD SOM HÄNDER I MARKNADEN. Inte vad vi tror just nu.

 

 

Hoppas ni haft en fin helg och fångat samtliga dagar.

 

Carpe carpe carpe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *