Söndagsanalys

Vi fick 12450, nivån som vi pratat om så länge fast på ett lite annorlunda sätt än vad som var väntat med divine intervention av Donald Trump. Bra jobbat Donald. Nu är spelplanen rensad och allt kan hända.

Som vi ser nedan så distribuerades volym relativt jämnt under nedstället i fredags. Spännande eftersom det ger möjligheter för fortsatt stora rörelser i veckan som kommer. Min tro är att vi hittar stöd i denna zon, möjligtvis något lägre för att drifta upp återigen mot gapclose.

Eurusd hittade också styrka i samband med prat om handelskrig (kom ihåg det ständiga narrativet som alltid finns tillgängligt om man vill). Jag är tveksam till att vi har bottnat så kommer vara försiktig med att handla mitten av rangen och fokusera på att leta omslag vid eventuell topp av rangen för att korta. Blir det inget omslag kan man nog vara lång tills vidare men väntar mig en rotering som mer sannolikt.

 

Det var lite tankar i korthet. Carpe diem och hoppoas ni har en trevlig söndagkväll!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *