Konsolideringen i konsolideringen

Senast vi tittade på graferna pratade vi om en rörelse upp som sannolik. Den har vi fått nu. Frågan är nu om vi är redo att fortsätta bulltrenden och börja tugga vidare upp. Jag tror det kan finnas rätt bra säljare om vi kommer upp til 12600, och framför allt 12827ish. Där har jag två säljnivåer. Detta är såklart baserat på hur vi handlas dit, flyger vi rakt igenom kan det ju vara risk för bullmarknad på riktigt.

 

Euron har jag inte skrivit om på ett tag. Senast skrev jag om en eventuell botten är vid value area low. Detta ser nu ut att börja bekräftas, sakta men säkert. Tror man kan fortsätta jobba lång bluffodollar ett tag till. Samtidigt är det mycket makro som luftas i media, tradewars till höger och vänster och allt kan hända. Men rent prismässigt ser det bra ut.

 

Mer än så skriver jag inte för tycker marknaden är rätt tråkig just nu. Hoppas på lite rörelser imorgon. Tills dess:

Carpe
Diem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *