DET ÄR ORIMLIGT

OOOOORIMLIGT, DET ÄR ORIMLIGT!!! Detta hör man ibland en kollega skrika och ibland skriker man det själv. Personligen brukar jag följa upp med könsord eller värre. Det enda man vet säkert när detta sker är att det är en snedgunga in the making, alternativt en riktig monsterstopp som åkt. Antagligen har man trott att marknaden ska vända, kanske väntat in en rekyl för att komma ur eller kanske ännu värre så har man snittat, snittat och snittat rakt in i årets fistingrörelse.
Oavsett orsak så är reaktionen från dig som tradör att rörelsen är orimlig, felaktig eller dum i huvudet. Det man ska komma ihåg är att man har fel. Marknaden har alltid rätt. Det enda som är orimligt är din tro att dina modeller, nivåer eller streck som du ritat skulle veta bättre än marknaden.
Slutsatsen man tar med sig såhär in i helgen är: När du har fel så har du fel. Ett inlägg om det finns här. Har funnits en del exempel där många nog lärt sig den hårda vägen under gårdagen. Rallyt i index framför allt tyskland är ett bra exempel på en skoningslös fist i den som har fel bias och håller kvar. Även rörelsen igår under morgonen i eurusd var en riktig monsterrörelse. Inte en enda rekyl.

Så varje gång du tänker eller skriker att det är orimligt, tänk en gång till, vem det faktiskt är som är orimlig.

TREVLIG HELG OCH MVH OCH VARPE DIEM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *