Fast i mitten

Nu har vi hamnat på det sämsta priset, på den sämsta tiden, i den sämsta börsen. Förstår du hur dåligt att göra affärer just nu det är Rogge?!

Mitt på VPOC, dessutom fast mellan två gap. Jag tror man kan ta det ganska lugnt med indexhandeln imorgon förmiddag, vänta tills ett av gapen stängs och kanske fada den rörelsen om det finns tecken på omslag. Annars får man utvärdera på nytt. Poängen är att det finns ingen jätte-edge ur ett volume profile-perspektiv att handla där vi befinner oss nu.

Det vi däremot kan se är att vi börjar ackumulera volym högre, vilket är bra för en rotation upp. Detta är en mycket möjligt botten en närmare tid framöver, men vi ska antagligen veva ner och stänga gapet på 12071 först.

Jag kommer sannolikt sitta på mina händer, eller använda dem till att göra något annat.

Carpe diem.

En reaktion på “Fast i mitten”

  1. Hej.
    Tycker tyvärr att du skriver jobbigt, använd gärna lite enklare språk så blir det nog intressantera att följa dig.
    Hoppas du inte tar illa upp.
    Hälsningar Kjell Bergman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *