För bra för att vara sant?

Får vara snabb med att skriva detta inlägget så inte marknaden förekommer mig. Men det jag ser i första övergripande grafen att vi kan ha en botten. Det hade varit rimligt med omslag här. Däremot om vi tittar på nästa graf så uppstår frågetecken.

 

Tittar vi på strukturen och hur vi har handlat för att hamna där vi är i dag så kan vi se:

  1. Merparten av volymen distruberas på nedsidan av dagsrangen de flesta dagar.
  2. Två gap på nedsidan som kan vilja täckas.
  3. Ingen övertygande volym i topprangen än så länge.
  4. Tydligt avvisningsområde där vi handlas just nu, säljare har tagit kommando och öst ut volymer här tidigare.

Det är kortfattat några av orsakerna till varför jag är skeptisk till att köpa dippen. Samtidigt får man ha i åtanke att allt jag beskrev ovan kan om vi bryter upp nu vara tecken på att säljarna är klara och så vidare, allt som ska ut har fått åka ut. Men än så länge inväntar jag nog ett läge att korta hellre än att långa (intradag). Långsiktigt är vi inte på helt tokiga nivåer att leta lång på.

 

Det var grafporren för idag. Trevlig helg och carpe diem.

 

 

 

En reaktion på “För bra för att vara sant?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *