Pump’N’Dump

Nu har vi blivit pumpade och dumpade i dax. Det står klart. Vad vi behöver avgöra nu är huruvida vi ska rotera ner i större utsträckning eller om det är läge att köpa dippen. Som jag ser det har vi strukturellt en jättefin setup för vidare uppgång. Det är mitt huvudsakliga ”VAD”. När och hur är dock en annan historia. Ett tänkbart scenario kan vara att vi hittar stöd här vid 12370, ett massivt högvolymsområde från början av året. Om vi ser köpare där eller tidigare kan det finnas möjligheter till en bättre uppgång framöver.

Skulle detta område inte hålla så är allt på nedsidan up for grabs. Då kommer jag personligen vara försiktig med att långa index och fokusera på korta uppställ. Därefter får man ta det som det kommer om en setup för bullmarknad återfinner sig.

Sen har vi eurusd som vevats friskt den senaste tiden. Jag undrar om vi faktiskt inte kan ha bottnat här. Några tecken på potentiell omslagsformation vid en större VAL. Det finns sämre ställen för marknaden att göra omslag. Dock är det lite samma situation som i tysken, om vi inte håler upp nu är det snarare bra med utrymme på nedsidan. Så lång om man får chansen med annars vända på kepsen helt och se om vi kan handlas ner till rangen från 2017 sub 1.130. Det hade varit något det.

En helt kort update för var vi står just nu. Carpe diem och ha en bra vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *