Uppdatering bluffodollar

Vilken otrolig rotation ner vi har sett den senaste tiden i eurusd. Det man kan notera nu är att vi studsar och handlas starkt kring VPOC för longer time frame. Ni som följt mig en tid vet att jag varit inställd på ett nedställ en tid, och nu tror jag vi fått det man kan vilja ha på nedsidan utan att bli för girig. Detta är en  rimlig nivå för en uppstuds för att först och främst testaVAH för longer timeframe, därefter vill vi avgöra om bulltrenden är intakt eller om vi kan spela på ytterligare en rotation ner, som hade kunnat se ut som på bilden nedan med test av VAL longer time frame. Således kan jag erkänna att jag i skrivande stund är lång eurusd och kommer föredra att vara det förutsatt att vi inte tar ut dessa lows.

Mer än så var det inte i nuläget. Carpe Diem.

 

TILLÄGG!

Notera hur volymdistributionben intradag har börjat skifta från lägre till högre i intradagsrangen. Inte världens starkaste indikation men ändå en pusselbit i rätt riktning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *