Uppdatering Sharkpool

Många har sökt in till Sharkpoolen (för er som inte vet vad det är se detta inlägg) och vissa som sökt undrar när det kommer igång. För att det ska vara värt att lansera har jag vissa grundförutsättningar som jag vill nå upp till vad gäller kvalitet för vilka värden som skapas för medlemmarna. Bland annat vill jag att man ska ha möjlighet att använda samma mjukvara som jag gör och med bra erbjudanden på datafeeds och plattformen samt goda möjligheter att testa Investor RT kostnadsfritt innan man vet om man vill köra vidare med det analysprogrammet.

Så just nu förhandlar jag med olika aktörer för att skapa en så bra upplevelse som möjligt. Det innebär att ni fortfarande kan höra av er och ansöka. Och om någon råkar ha en bra kontaktperson för eventuella samarbeten som kan skapa mervärden för Sharkpoolen så är jag intresserad av att veta mer, så allt blir optimalt inför launch.

Det var det om Sharkpoolen, passa på att söka om ni inte gjort det! Det gör du genom att skriva till mig i DM på twitter eller maila contactthesharkweek at gmail . om , Mycket nöje!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *