Range bound

Tja tja bloggen,

Nu är det söndag och man vill lägga upp planen inför veckan. Tyvärr tycker jag inte det finns ett starkt case att gå ut med (ännu) åt något håll. Trenden i index är upp och EURUSD visar lite svaghet, men vi är fortfarande inom värde för året och kanske ska vi konsolidera lite till.

Det man kan i grova drag tänka på är att vi antingen är i en urskakningsperiod/konsolideringsfas inför fortsatt rörelse uppåt. Detta är enligt mig det mest sannolika scenariot. Alternativt vill index rotera ner till värde 12408, och där efter känna efter om vi ska rotera ner helt i botten av värde eller hitta köpare för vidare uppgång. Tar vi ut tidigare high ser jag det som sannolikt att vi kan testa upp mot 12840>13008.

Eurusd visar tecken på att kunna helt rotera ner och vi har trots allt avvisat rätt tydligt på uppsidan. Detta stödjer på något sätt caset att index kan få rotera upp efter konsolideringen. Fortsätter vi ner här finns det gott om nedsida och man kan hålla utkik efter generell dollarstyrka.

 

Mycket roligare än så är det inte just nu. Bitcoin har visat lite styrka, men eftersom jag bara använder terminsdata där så är det meningslöst att lägga för stor vikt vid grafen nedan eftersom vi är en hel helg efter marknaden.  Men vi kan ta med oss att vi fortsätter handlas över generella VPOC sedan terminens start och någonstans kan det tolkas som ett styrketecken så länge vi håller oss över den nivån. Bryter vi ner under 7510 hade jag börjat leta kort.

 

Och inför veckan tittar vi på Macka B Medical Monday. Carpe diem!

En reaktion på “Range bound”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *