Mitt på dagen-update

NU ÄR DET SPÄNNANDE. Idag är sannolikt en dag där folk ska åka på den skoningslösa. Men i närtid får vi veta var marknaden faktiskt vill ta vägen. Den ständiga kampen mellan två legender, Arne ”Backtradingguden” Talving och Derivatus oäkta son, halvuguden Expertdirekt. Har ritat upp lite vad jag letar efter här nedan. Bryter vi igenom huvud skuldra-nivån kan vi se Arne Talvings bullmarknad fortsätta, då finns ingen gräns på uppsidan. Annars någon slags huvud skuldra och säljarna visar fortsatt kontroll. Därefter utkik efter potentiella konsolideringar och liknande trams, alternativt bara en selloff rakt ner till expertus direktus nivåus småsparus rektum sprecktus tiosextiosexus.

Det som talar för potentiellt bullcase är om vi nu har sett en topp i eurusd. Styrkan från början av veckan är som bortblåst och man har börjat avvisa pris högre vilket ni ser i form av den tekniska formationen huvud skuldra som börjar byggas. Spelar det caset ut på nedsidan kan man hålla utkik efter ett starkt index att långa. Oavsett vart vi tar vägen tror jag de närmaste veckorna blir roliga att handla.

 

MVH

 

 

2 reaktioner på ”Mitt på dagen-update”

  1. Spännande! Vilken plattform kör du? Letar ivrigt efter någon med bra ”volume profiling”…

    Med vänlig hälsning,
    Charlie

  2. Noterar att du handlar mycket efter hur volymen ändrar sig. Vilken terminal anser du vara bäst för att få med sig volym och pris, och vilken tidsupplösning passar för kortare handel när man i huvudsak handlar efter pris och volym( 5 min chart?)

    Med vänlig hälsning Batman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *