Speedblogging

Har inte så mycket tid för blogg idag så får dra ett snabbt resonemang om EURUSD. Det händer såklart mycket i index som man vill skriva om men tar för lång tid att gå igenom.

Visar bara här hur jag tänker mig att ett potentiellt shortcase kan se ut i EURUSD. Vi har börjat visa någon slags topptendenser exakt i linje med value area high för konsolideringen. Håller det så är det en bra kort. Har börjat snitta in mig i den positionen med gav 1,2444 och ganska tight stopp. Fortsätter vi högre nu kan den gå hur långt som helst. Men det är bättre RR här enligt mig att korta än att långa.

Tittar vi på volymdistributionen på båda profilerna så ser vi att pris vill distribueras lägre i båda. Det är ett tecken som säger mig att vi har goda möjligheter att testa ner.

Mer än så hinner jag inte. Trevlig kväll och carpe diem. Vilket fantastiskt carpe diemväder vi har börjat få förresten. Balsam för själen etc!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *