Sanningens ögonblick

Gick tidigt från kontoret för att träffa bland annat lonewolf, Charlesbanan, Paperchaser och mandingotrader. Skulle få med mig lite volume profile-grafer över bitcoin som just nu handlas på intressanta nivåer och med spännande volymdistribution. Det fick jag inte så får försöka beskriva med ord. Det har gått stora mängder volym där vi handlas just nu och pris ser ut att volymmässigt avvisa allt ovanför 9000. Så länge vi håller oss under 9k tror jag det finns gott om nedsida.

Det som blir intressant om vi bryter ner nu är att det på ett sätt blir uncharted territory. Då menar jag inte att vi inte handlat här tidigare för det har vi gjort, men vi har inte handlat på dessa priser under säljtryck. Det är således svårt att dra slutsatser från tidigare priser och hur nivåer behandlats eftersom vi nu har helt andra aktörer i marknaden. Det finns nu börshandlade terminer i bitcoin, och det innebär ett helt annat klientel än de finniga datornördar i sin mammas källare som var merparten av marknaden tidigare. Nu finns det bankers från Wall Street med i matchen. De har helt andra motiv än din ordinarie bitcoin HODLare. Och helt andra resurser.

Med det sagt så ska man ha i åtanke som jag sagt tidigare att bitcoin är ett globalt aktietorgspapper. Och det finns ingen fundamenta att värdera btc på . Samt att man måste inse att det finns en enorm ackumulerad mängd sexuell frustration uppbyggd kring just bitcoin. Med det menar jag att det finns en stor grupp köpare som missade rallyt förra gången och vill vara med denna gången. Det innebär att nya highs sannolikt kommer ge nya highs i rasande tempo sen är det en snöboll som tappar all verklighetsförankring. Så långsiktigt ska man nog betta på att marknaden får utlopp för sin sexuella frustration men kortsiktigt kommer vi nog behöva teasa köparna med lägre priser.

Nu blir det snart alkoholkonsumtion tillsammans med ovan nämnda traders. Hoppas man överlever. Trevlig helg och carpe diem!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *