Din genväg till att bli en trader

Sedan jag startat iMarknaden är den absolut vanligaste frågan från er läsare: hur gör man för att handla som jag, vad man behöver och på djupet hur jag tänker kring varje affär. Då detta är så mycket mer komplicerat än vad som går att fånga i ett blogginlägg, och eftersom jag har möjligheten till det, så kommer jag nu lansera vad jag kallar för Sharkpoolen. Det blir en stängd chatt där jag kommer stötta och utveckla ett gäng traders som vill handla index och valuta. Där kommer jag att publicera mina tradingplaner och förklara varför jag tänker som jag gör på djupet. Jag kommer även gå igenom hur jag exekverar och agera bollplank för dina egna tradingidéer samt ge stöd/verktyg i riskhantering och money management.

Detta är ingen tjänst man som trader kommer betala för men självklart är det inte heller någon välgörenhet. Jag kommer använda den samlade gruppen av traders som finns under mig för att förhandla fram bra villkor hos exempelvis mäklare, de mjukvaruplattformar vi använder och hos leverantörer av datafeeds. Således kommer jag själv gynnas och kanske till och med göra tjeen på detta. Tycker man det är jobbigt att vara med i en gratistjänst där jag får någon typ av ersättning för mitt engagemang bör man avstå från att ansöka.

För att vara tydlig kommer detta alltså inte bli någon signaltjänst, ingen rådgivningstjänst och det kommer inte med någon 100%-ig vinstgaranti som jag sett från vissa tradingtjänster där ute. Det blir heller inga ”rekar” på illikvida bolag, vi kommer handla exakt de marknader som jag själv handlar (index, valuta, och möjligtvis råvaror). Precis på samma sätt som jag handlar idag. Det enda ni får är en större tillgång till mig själv och mina tankar, en tydligare bild av vad jag gör och ett direkt stöd från mig i er egen handel samt bättre villkor hos mäklare/mjukvara/datafeeds. Kostnadsfritt för dig, vinstgivande för mig. Thats it.

Vill ni ansöka så får ni mejla mig på contactthesharkweek@gmail.com eller skriva i min DM på twitter/instagram så tar vi det därifrån.

5 reaktioner på ”Din genväg till att bli en trader”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *